Itsenäisyyspäivänä lähdettiin toiselle puolelle kaupunkia istumaan iltaa ja saunomaan. Dumle pääsi tutustumaan 12/03 syntyneeseen suomenlapinkoiraan, Tiituun (sekä tulevaan hoitopaikkaansa).

Photobucket

Alku menikin hyvin, Tiitu oli vähän varuillaan pikkuriiviön suhteen ja pikkuriiviö uskoi aika hyvin vanhemman murinoita. ...kunnes alkuillasta pikkuriiviö päätti kipittää toisesta päästä taloa äkkiä perään, kun kuuli takaoven käyvän eli isojen koirien pääsevän pihalle. Niinhän siinä kävi, että oikea etutassu jäi reipasta vauhtia sulkeutuvan oven väliin ja pieneltä koiralta pääsi suuri itku.

Meni pieni koira aika vaisuksi, nukkui vaan eikä varannut yhtään kipeälle tassulle. Mistään puristelusta ja vääntelystä ei inahtanutkaan, mutta kun painoin tassua niin, että tuli astumista vastaava "paine", Dumle kiskaisi äkkiä tassunsa pois. No, onneksi oli seuraava päivä vapaata töistä eli eläinlääkärit töissä, katsellaan aamuun...

Aamulla ontumisesta ei ollut tietoakaan. Ei edes pientä aristamista ulkoilun ja leikkimisen jälkeenkään. Säikäytti, mutta toistaiseksi ei sen enempää.