Kun Dumle tuli meille, niin sisällä se teki pissat ja kakat hyvinkin tarkkaan sanomalehdelle. Jossain vaiheessa se alkoi etenkin kakata keittiöön, sinne perimmäiseen nurkkaan, joskus tuolin tai pöydän alle. Nyt, kun nuo isommat hädät tulee lähinnä ulos, niin keittiön pöydän tai tuolien alta löytyy lähes päivittäin pissalammikko. Kun olemme kotona, emmekä huomaa viedä pissahätäistä pentua ulos, se käy pissimässä papereille, niin kuin kuuluukin, mutta yöllä ja työpäivien aikana se jostain syystä lorottelee sinne pöydän alle. Pissapapereita ei missään vaiheessa ole pidetty keittiössä, mutta ilmeisesti isoveikka Elvis tykkää viettää aikaa keittiössä työpäivien aikana (kurkkii vissiin ikkunasta), joten olisiko Dumle sitten vain visusti pyörinyt isoveikan kannoilla keittiössä ja olisi vahingossa oppinut, että pöydän alle kuuluu pissata.

Heitin kokeeksi keittiöön nyt sanomalehden, en aivan sinne pöydän alle, mutta vähän sinne päin kuitenkin, mihin ne pissit on yleensä tulleet. Saisiko sen pissimään kuitenkin sanomalehdelle, jota voisi sitten pikkuhiljaa hilata eteistä kohti..?

Jos jollain on samanlaisia kokemuksia tai vinkkejä mitä kannattaisi kokeilla, niin antaa tulla! Kyllähän tuo jossain vaiheessa varmaan loppuu, kun muutenkin oppii sisäsiisteyden, mutta on niin tympeetä aamupuurolle ruvetessa lätsäyttää jalat pissalammikkoon tai huomata seuraavana päivänä, että jaaha, täällä on kuivunut pissalammikko, ilmankos haisikin vähän erikoiselle täällä...