Eilen Dumle kävi toista kertaa rokotuksissa, tällä kertaa lääkärinä oli ihana Tarja, joka tohtoroi viime keväänä Santtua paljon. Kun astuin ovesta sisään, niin kysyi heti ensimmäisenä, että "oot sitten ottanu toisen tämmösen, onko samaa sukua ku Santtu?". Ei ollut unohtanut, vaikka viimeksi toukokuussa käytiin.

Ei löytynyt Dumlesta mitään vikaa. Kivekset ok, purenta ok (hampaiden lähtemistä saadaan sekä kasvattajan että lääkärin mukaan odotella varmaan vielä kuukauden verran), hengitys ok, sydän ok. Sanoin, että kasvattaja jo ohjeisti vähän lisäämään ruokamäärää, kun on vähän hoikassa kunnossa, mutta Tarja totesi että eihän tämä nyt niin, lihaksikashan tämä kuitenkin on. Heh, lihaksikas pikkutiikeri.

Saatiin mukaan uusintasatsi Advocatea Dumlelle, Elvikselle ja Tiitulle. Laitetaan ne muutaman viikon päästä; jos on sattunut "vuokralaisilta" munia jäämään koiriin edellisen myrkytyksen jälkeen, niin saadaan nekin sitten varmasti pois.

Seuraavan kerran käydään lääkärissä sitten toivottavasti vasta ensi syksynä/talvena 1-vuotisrokotuksissa :)

(Tessa on luvannut lähettää trimmauksen jälkeen otetun poseerauskuvan Dumlen lisäksi myös Mila-siskosta ja Reino-veljestä. Eli pikkutiikeristä on kyllä kuvia tulossa!)