Dumlella oli tänään ensiesiintyminen kehässä UMN:n järjestämässä match show'ssa. Paikalla oli useita tuttuja koiria: Rosa, Mila, Pisama, Pertti, Sinna, Milon velipuoli Luka...

Dumle käyttäytyi hienosti! Ei hillunut hihnassa mitenkään käsittämättömän paljoa ja rauhoittui häkkiinsä aina hirmu nätisti, vaikka ympärillä oli paljon vilskettä ja vilinää. Kehässä kipitellessä piti välillä esitellä kengurutaitoja... Pöytä oli jännä paikka, se vähän huojuikin, joten Dumle koitti lähinnä pistää maate koko ajan, mutta tuomari sai kuitenkin hampaat katsottua ja muutenkin kopeloitua. Seisomistahan me ei olla oikeastaan harjoiteltu melkein ollenkaan, mutta namin perässä tuo tuntuu tekevän melkein mitä vaan! Reippaana ja iloisena se meni koko ajan, ja tuomari sanoi kivaksi ja tasapainoiseksi pennuksi.

Pariksi sattui Pisaman sisko Sinna, joka taisi saada kehuja lennokkaasta liikkeestä, mutta Dumle vei kuitenkin punaisen nauhan! Punaisten kehässä Dumle sijoittui sitten kolmanneksi saaden keltaisen ruusukkeen lisäksi kepit. Siis ihan oikeat agility-kepit, päästään reenaamaan kotipihalla.

Kiitos kaikille seurasta! Dumle on ilmoitettu 17.5. Tampereen pentunäyttelyyn sekä 1.6. cairnien erkkariin Tuusulaan, sitä ennen olisi varmaan hyvä pyörähtää vielä parissa mätsärissäkin.

Sinna ja Dumle

Dumle

Dumle

Dumle

Dumle

Dumle

Dumle

Dumle

Dumle