Käytiin jälleen cairn-porukalla melskaamassa Koirakylpylässä pe 4.4. Mukana oli kymmenen karvakorvaa: Dumle, Roope, Henrik, Elvis, Sulo, Reino, Rosa, Mila, Jimi sekä Fia-mäyräkoira. Aikamoista hulinaa, joten tämä lienee maksimikoiramäärä jatkossa. Reissu sujui kuitenkin hyvin paria pientä rähähdystä lukuunottamatta.

Dumlen uintireissu meni alussa lähinnä sisarusten (Reino ja Mila) kanssa riekkumiseksi. Pennut viilettivät allasta kiertäviä mattoja pitkin ja saivat vanhemmilta koirilta välillä pieniä kurinpalautusrähähdyksiä. Oli todella mukava nähdä vihdoin Reinokin livenä!

Jossain vaiheessa Dumle hiffasi, että altaaseen paiskotaan ihania vinkuleluja. Se koitti kurkottaa reunukselta veteen, muttei yltänyt. Rampilla pupu meni pöksyyn aina siinä vaiheessa, kun takatassutkin olisivat joutuneet veteen asti. Jokusen kerran se kiikutettiin taas kylpylän työntekijän toimesta veteen asti, ja sieltä se sitten räiskytteli ramppia kohti. Jäimme viimeiseksi altaalle odottamaan föönivuoroa, eikä Dumle olisi millään tullut pois altaan reunalta, vaan odotti rampilla, että milloin ihana vinkupossu jälleen lentäisi veteen.

Cairnien kylpyläreissut jatkunevat taas syksyllä!

Ihana possu meinaa hukkua!
Photobucket

Lopuksi uskallettiin kastella takatassutkin.
Photobucket

Dumlen uintityyli: räiskyttely
Photobucket

Photobucket

Mila
Photobucket

Reino-ensikertalaiselle laitettiin liivit
Photobucket

Edessä Mila, vasemmalla Dumle, Milan hännän takana Reino
Photobucket

Tänään sunnuntaina Dumlen piti mennä kokeilemaan esiintymistä mätsäriin, mutta paikan päällä huomasimmekin, että se oli peruttu. Eipä oltu ainoita; monet olivat tarkistaneet sivut vielä eilen, joten peruutuksesta oli tullut tieto joko myöhään illalla tai vasta tänään, eikä paikan päällä ollut mitään tietoa asiasta. Vähän parempaa tiedotusta olisin toivonut, samoin kuin ne muut paikalle tulleet.

Huomenna mennään tokaan trimmiin kasvattajan luo ja ensi sunnuntaina olisi tarkoitus mennä Milan kanssa kokeilemaan mätsäritouhuja Vermoon.