Eipä mennyt Tampere meidän osalta kovin kummoisesti. Nurmikentällä oltiin tietenkin, ja turhan pitkäksi venähtäneellä sellaisella. Yleisesti ottaen Dumle käyttäytyi hyvin, mutta se pitkän nurmen seassa kehässä juokseminen ei vaan onnistu, vaan Dumle meni koko ajan joko nenä maassa, jolloin kiskoin sitä perässäni, tai sitten otti mua kiinni kenguruloikilla. Seisominen meni sentään paremmin, vaikka siinäkään ei meinannut nakeissa tehot riittää ja piti ottaa kovemmat keinot ( = vinkupossu) käyttöön hetkittäin.

Tuomarina oli cairn-kasvattaja Satu Stenroos, joten asiantuntevaa arvostelua osattiin odottaa. Tämmöinen tuomio sieltä tuli:

"Hyvät mittasuhteet omaava pentu, jolla saisi olla selvempi sukupuolileima. Ilme turhan narttumainen, kuono-osa saisi olla pidempi. Kauniit tummat silmät ja pienet korvat. Hyvä luusto. Edessä riittävät kulmaukset. Polvikulma saisi olla parempi. Hyvä kaula ja selkälinja. Hyvälaat. kauniissa näyttelykunnossa oleva karkea turkki. Liikkeet ok."

Pitkän ruohon seassa näiden töppöjalkojen liikkeiden arvostelu oli melko haastavaa. Ruoho oli tamppaantunut kehän ulkopuolelta, joten meitä juoksutettiin sitten kehän ulkopuolellekin, että saatiin edestä ja takaa liikkeet paremmin esille.

Dumlen kanssa samassa kehässä olivat samana päivänä syntyneet Hukka (Afhopper) ja Arvi (Arving), jotka molemmat saivat KP:n. Dumle jäi kolmanneksi ilman KP:tä ja Hukasta tuli lisäksi vielä ainakin paras urospentu - liekö pärjännyt sitten ROP-kehässä, emme jääneet katsomaan vaan suuntasimme kotona odottavaa Elvistä viihdyttämään.

Viereisessä kehässä pyörähtivät hienosti myös Pisama ja Pertti, ja Pertti kahmaisi jopa VSP:n tittelin. Onnittelut Nummelaan!

Pertti
Pertti

Pisama
Pisama

Pisama
Pisama rettelöitsee

Hukka
Hukka kahlaa nurmikossa

Arvi
Arvin vuoro kahlata

Dumle
Dumle ihmettelee

Satu Stenroos ja Dumle
Satu Stenroos tekee tuttavuutta Dumlen kanssa

Dumle
Hännästä kii, ettei loikkaa nakin perässä alas

Dumle
Jänniä hajuja

Dumle
Välillä ihan nätistikin

Dumle
Ja taas nuuskutellaan

Dumle
Pari kenguruloikkaa väliin

Hukka, Arvi, Dumle
Vasemmalta: Hukka, Arvi, Dumle