Käytiin jälleen raunioilla melskaamassa. Dumle joutui odottamaan alkuun aika pitkään autossa, koska Elvis kävi ensin vähän tutustumassa paikkoihin ja halusin odottaa useamman koiran siinä välissä, ettei Dumle lähtisi vain Elviksen jäljille.

Kolme hakua otettiin Dumlelle. Ensimmäistä kertaa tehtiin niin, että menin Dumlen kanssa nurkan taa siksi aikaa, kun maalimies kömpi piiloonsa, eli Dumle lähetettiin etsimään ilman että se oli nähnyt kenenkään lähtevän piiloon.

Ensimmäisellä yrityksellä piti tietysti käydä tsekkaamassa koko raunio... (Kai se sen lopettaa sitten, kun kunnolla hiffaa mistä on kyse, lopettaahan?!) Mitään se ei kyllä pelkää, ihan reteesti meni joka paikkaan vaikka olis ollu kuinka pimeetä tai hankalaa tai ahdasta. Ja kyllähän ne ukotkin sieltä sitten aina ennenpitkää löytyivät nakkeineen.

Tarkempaa raporttia ei nyt irtoa, koska viimeisenä tehtiin Elvikselle jälleen makkararinki ja sehän kävi melkein mitään ihmettelemättä hotkimassa kaikki nakit. Ja emäntä on niiiiiiiiiiiiiiiiiin ylpeä, ettei enää muista, miten varsinaisesti treenaavalla koiralla meni...