Blogin päivittäjää on "vähän" laiskottanut, ja entistä enemmän aina laiskottaa, kun muistaa kuinka monesta asiasta pitäisi muistaa tänne laittaa merkintä. Yritetääs nyt vihdoin kuitenkin ryhdistäytyä!

Hakutreeneissä on siis sitkeästi edelleen käyty. Jouluviikolla ja uudenvuoden viikolla oltiin raunioilla, eilen metsässä. Molemmat koirat ovat olleet mukana ja Elviskin on näillä kolmella kerralla päässyt tekemään jo hakujakin!

Dumlella on mennyt melko tasaisesti. Välillä tuntuu, ettei sillä ole aavistustakaan mitä pitäisi tehdä, mutta sitten kun tuulee sopivasta suunnasta niin ukot löytyvät melkolailla suoraankin. Ylimääräiset hörhöilyt ja tarkastuskierrokset tuntuvat vähenevän koko ajan.

(muistaakseni) Jouluviikon treeneissä toista ukkoa etsiessä Dumle vipelsi raunioilla sellaiseen paikkaan, missä yleensä ei meillä ole ollut ukkoja piilossa. Hävisi varjoihin ja kivien taakse "mäen" päälle. Sieltä jostain kuului sitten yhtäkkiä hirmuinen kiljaisu! Hetken löi sydän tuhatta ja sataa, että nytkö se teloi ittensä sinne ihan kunnolla, kun ei se yleensä vähistä huutele, mutta sitten se onneksi hilpaisi takaisin näkyviin ja joku treenikavereista heti sanoi, että näyttäisi ainakin liikkuvan normaalisti. Hyvin säikähtäneenä se sieltä hipsi takaisin eikä suostunut lähtemään yksin ukkoa etsimään samaan suuntaan, vaan jouduin viemään sen ihan ukon lähelle ja ukon piti vielä houkutellakin, että Dumle suostui menemään hänen luokseen.

Viimeinen haku otettiin toiseen suuntaan ja sillä reissulla olemus muuttui säikähtäneestä normaaliksi kenguruksi. Liekö jotenkin liukastunut tai kompastunut sitten siellä, mutta mitään vikaa ei ole sen jälkeen koirasta löytynyt.

Eilen oli metsässä kameramieskin mukana. Dumle meni ensimmäisenä, joten siitä ei tullut juurikaan kuvia, kun oli kameramiehen sijainti ja säädöt vielä vähän hukassa. Laitetaanpa lisäksi siis joitain otoksia treenikavereistakin. Elviksen kuvat löytyvät herran omasta blogista.

Photobucket
Dumle löysi ukon.

Photobucket
Into lähdössä.

Photobucket
Helmi

Photobucket
Veeti

Photobucket
Roni

Photobucket
Jilly lähdössä

Photobucket
Chen (kirjotinko oikein?)

Photobucket
Unna

Photobucket
Jade