Parit agi-treenit on tässä taas ehditty urheilla ilman blogin päivittämistä, ja heti on unohtunut, mitä niissä tehtiin.

21.4. oli Tiina vetämässä treenejä parin viikon tauon jälkeen. Dumlen ja Sallin (schapendoes) joukkoon liittyi vinttikoira-mix Rico/Riko?, hauska tyyppi, joka aiheutti Dumlelle ja Sallille ihmetystä ja keskittymishäiriöitä (joku vieras meidän ryhmässä, jumalauta!). Ei mitään havaintoa, mitä tehtiin... Keppejä ainakin, ja olisko ollut jotain aita-pussi-aita-tyyppistä suoraa? Pussista Dumle meinasi vetää ohi, vaihdettiin PUSSI-käsky LÄPI-käskyyn, ja onnistui. Helpommissa harjoituksissa pitää sitä PUSSI-käskyä sitten vahvistaa, että erottuu putken LÄPI-käskystä.

28.4. Tiinaa tuurasi vuorostaan Tarja, jonka ryhmästä tuli yksi minikoira meidän ryhmään vierailemaan. Mutkaputkea tahkottiin niin, että ensin putki oli melko suorana ja siitä Tarja sitten pikkuhiljaa väänsi sitä jyrkemmäksi. Lähistöllä olevalla pöydällä odotteleva namialusta eli frisbee houkutteli Dumlen useaan otteeseen putkesta ohi, mutta siihen saatiin tolkku tekemällä niin, että ensin lähdettiin liikkeelle, sitten haltuunottokäsky ja sitten vasta LÄPI-käsky.

Rengasta otettiin pitkästä aikaa, ensin ihan yksittäin ja sitten pöytä sen perään. Dumlella on hirmuinen hönkä pöydälle, ei vaan ihan joka kerta malta muistaa jäädä sinne odottelemaan. Renkaasta osui kyllä hyvin läpi.

Otettiin myös suoraa, jossa oli muutama aita ja pussi. Dumle lähti aidoille kyllä hyvin, mutta pussista hilpaisi ohi useammankin kerran, vaikka kertaalleen otettiin ensin pussi ihan yksittäisenäkin. Tässäkin otettiin käyttöön haltuunottokäsky, eli viimeisen aidan jälkeen nopea haltuunottokäsky ilman sen suurempaa hidastamista tms., ja nopeasti perään PUSSI-käsky. Sinne meni :)

Tästä viikosta alkaen treenaamme kerran viikossa JANKK:n kentällä (minkä takia joudumme jättämään maanantain hakutreenit, odottelemme tietoa keskiviikon ryhmään pääsystä!) ja kerran viikossa edelleen hallilla! AgiRotu, here we come!

(Lisäksi huomenna on trimmi, saas nähdä saako noin vähäkarvaisesta erkkarikuntoista?! Vapun Savo-reissulla Dumle on myös vissiin hankkinut pienen tulehduksen toiseen silmään, joka näyttää nyt rähmivän hieman. Sitä se jäähileisessä vedessä porskuttelu teettää...)