No niin, sujuuhan se taas. Eilisen jumittamisen syyksi epäiltiin pohjaa, josta koira ei ehkä tykkäisi, kuumuutta, johon koira ei vielä olisi tottunut, roskaa, joka olisi mennyt varpaiden väliin... Jaa'a, täytyy kattoa ensi viikolla uudelleen, mutta nyt toimi ainakin!

Rata oli vähän tuon näköinen ja kyllä, tuo punainen hieman härskin näköinen suttu on putki, en jaksanut siistimmin tehdä.

1243357113_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Putken ja ekan aidan väliin tein persjättöä, jokaiselle aidalle kiersin mukana ja lopuksi mentiin putkeen aina miten nyt satuttiin siihen tulemaan. Ensimmäiselle aidalle meinasi hetken aikaa jumittaa, mutta kun siitä pääsi vauhtiin, niin hienosti meni. Hyvin imi tuossa lopussa putkellekin, ei taidettu kertaakaan jäädä siihen sähläämään, vaikkei tuollaisia kulmia olekaan vielä kauheasti tehty.

Vuoroa odotellessa sain ohjeeksi ottaa vielä itsekseen yhtä aitaa niin, että palkkaan joka hypyn jälkeen. Varmistellaan sitä intoa ja motivaatiota. Täytyy ensi kerralla kentälläkin koittaa päästä jotain aitaa ottamaan ennen varsinaisen treenin alkamista.

Lopuksi mentiin vielä A:ta, ei mitään ongelmaa kun eilen ehdittiin jo sitä kokeilla.