Päästiin vaihtamaan helpompaan ryhmään, mikä oli oikein fiksu päätös, koska tuo helpompi ryhmäkin on siinä hilkulla, että meneekö turhan vaikeaksi. Siellä kuitenkin nyt rimpuillaan ja tehdään mikä pystytään, että saadaan ulkokenttätreeniäkin ennen AgiRotua.

Ekalla kerralla helpommassa ryhmässä oli satanut lähes koko päivän enkä saanut Dumlen nenää maasta irti kuin väkisin. Sitten kun lähti vauhtiin, niin en voinut kesken radan palkata (oli aika pitkä rata meille niin oli tarkoitus mennä pätkissä), koska nenä jäi jälleen maahan. Ihan hienosti meni sitten kun meni, mutta kun nenä meni maahan niin tuntui, ettei mikään auttanut. Eikä sattunut frisbeekään tietenkään mukaan.

Rata koostui aidoista, muurista ja putkesta eli ei mitään mitä ei periaatteessa osattaisi. Ongelmia tuli lähinnä mun huonosta ohjauksesta, kun ainoa varsinainen käännös, mitä ollaan aiemmin opeteltu, on ollut valssi, ja nyt heti tarvittiin muutakin. Kyllähän ne sitten meni, mutta jäi aika paska fiilis, kun koira ei enimmäkseen kiinnostunut koko hommasta tippaakaan.