Maanantaina oli hirmuinen helle, joten ei lähdetty kentälle lainkaan läkähtymään. Tiistaina sitten reenailtiin hallilla.

Aluksi tehtiin A:ta, ei mitään ongelmaa Dumlen kanssa. Pitää vaan jatkaa myös pelkkää alastulon harjoittelua (nostaa koira kontaktille ja palkata, kun etutassut maassa ja takatassut kontaktilla), jotta pysyy jarru mielessä.

Sitten tehtiin radanpätkää, jossa oli puomi, u-käännös valssilla, putki, 90 asteen käännös aidalle, 90 asteen käännös A:lle, muuri ja pussi (kolme viimeistä siis suoralla linjalla). Eli tuli testattua näitä kaikkea erikoisempia esteitä ihan radalla! Puomi-käsky on vähän hakusessa, joten aluksi meni pari kertaa ohi, mutta pitänee sitä vaan vähän enemmän harjoitella, koska sen suorittamisessa ei varsinaisesti ole ongelmaa. 90 asteen käännös aidalle meni sitten, kun itse menin tarpeeksi rauhallisesti tarpeeksi syvälle käsi matalalla, eli puskin Dumlen sinne kunnolla. A, muuri ja pussi meni vauhdilla ilman ongelmia.

Seuraavalla radalla oli muutama aita suoralla linjalla, muutama aita kaarevalla linjalla, mutkaputki, aita ja ne suoran linjan aidat uudelleen takaisin päin. Meni nimittäin meiltä ihan älyttömän hyvin! Loppusuoralle tullessa Dumlen vauhti tuntui hyytyvän, joten itsekin hidastin, jolloin Dumle tuli sitten seuraavasta aidasta ohi, mutta kun käytiin ottamassa putkelta uudestaan, niin nappisuoritus. Erityisesti sain kehuja näteistä valsseista (ja leijun nyt jossain tuolla sadepilven tienoilla). Suunnilleen näin:

1244553295_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Huomenna sitten suunnataan kohti Ikaalista ja erkkaria/open show'ta!