Hallilla treenien alku oli hieman nihkeä, Dumle nuuski jonkun ihanan (Marilynin?) hajuja eikä meinannut oikein hiffata, että oltais niinku radalla. Alkuverryttelyksi omaa ratavuoroa odotellessa otin vähän yhtä aitaa, mutkaputkea ja vauvarengasta. Hyvin meni.

1244566660_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olin ajatellut jättää Dumlen ykkösen eteen ja mennä kakkosen rinnalle tai melkein sen toiselle puolellekin, mutta koska koiran ajatukset (ja etenkin nenä) oli ihan jossain muualla, piti vähän junnata tuota väliä haltuunottokäskyn kanssa. Paria seuraavaakin estettä piti tahkota pariin otteeseen, kun Dumle kaarteli jonkun hajun perässä vähän mihin sattuu (ja itsekään en tarpeeksi vahvasti ohjannut), mutta sitten ku lähti ni sitten myös lähti! Seiskan jälkeen tein valssin ja siihen tuli pieni korjaus: ohjasin vasemmalla kädellä aidalle, piti ohjata oikealla, että sai vahvemmin valmisteltua käännöstä. Yhdentoista ja kahdentoista välissä koitettiin takaaleikkausta. Dumle ei hirmu hyvin irtoa, mutta lähti kuitenkin menemään. Pyörähti vaan kerran ympäri, kun huomasi minun ottavan takanaan sivulle askelen, mutta sain siitä vielä ohjattua ja patistettua aidalle. Toisella yrityksellä korjasin sen valssin, muuten meni hirmu hyvin ja Tiinakin jo kolmanneksi viimeisellä aidalla huusi JEE! ...ja silloin meinasi takaaleikkaus mennä pipariksi. Jotenkin kuitenkin räpellettiin sekin.

Pituutta mentiin ekaa kertaa ja Dumle huiski menemään ihan kuin olisi aina mennyt. Ensin palikat kiinni toisissaan, sitten pienellä raolla. Ei minkäänlaista ongelmaa.

Lopuksi otin vielä A:lla vähän alastuloa, puomin muutaman kerran ja sitten koitin frisbeen kanssa sylikäännöstä samoin kuin eilen kentällä. Ei se oikein sujunut, kun Dumle ei suostunut "tulemaan syliin" vaan odotti heittoa ja kaarsi tavallaan aivan väärinpäin, eli ensin kauempaa mun ohi ja sieltä syliin. Löi niin ylikierroksillekin, ettei siitä oikein tullut mitään. Pitää koittaa treenata kotonakin.