Lauantaina mätsäröitiin Mila-siskon kanssa Järvenpäässä. Dumle oli hienosti punaisten kakkonen ja Mila sinisten kolmonen. Dumle esiintyi oikein kivasti ja iloisesti, eikä enää pöydälläkään jännittänyt niin kamalasti. Kehävuorojaan lapsoset odottelivat nätisti samassa häkissä ihan hissukseen.

Sunnuntaina mätsäröitiin vuorostaan Hämeenlinnassa. Tällä kertaa seurana oli Patrik-eno sekä uusi tuttu, hurjan iso Hippu-cairn. Ilma oli läkähdyttävän kuuma, ja vaikka olimmekin majoittautuneet varjoon, Dumlella oli kehässä veto pois. Ei olisi millään jaksanut seistä nätisti ja aurinkokin häikäisi, lisäksi nurmikenttä haisi tosi mielenkiintoiselle. Päädyimme sinisten neloseksi, tuomari ei edes ollut ihan varma Dumlen rodusta ennen kuin kysyi minulta.

Sunnuntai-iltana ilman vähän viiletessä ja pihan jäädessä vähän varjoon heiteltiin taas hieman frisbeetä. Kierrokset nousivat turhan paljon ja hampaat kolahtelivat frisbeetä piteleviin käsiin, joten pakko oli ruveta rauhoittamaan touhua. Aika pian Dumle näytti hoksaavan, että frisbee ei lennä mihinkään, ellei se kamala vinkuna ja vonkuna lopu. Tai sitten se vaan väsähti... ainakin pakollisilla tauoilla maistui vesi.

Tänään aamulla käväistiin kasvattajan luona trimmissä. Pöydällä oleminen ja koko trimmaushomma oli Dumlen mielestä sieltä ja syvältä, mutta nätti koira sieltä karvakasan alta taas löytyi. Hyvillä mielin kohti lauantaista Tampereen pentunäyttelyä!