Äärimmäisen huonon päivän jälkeen selviydyin kuin selviydyinkin Dumlen kanssa hallille vain viitisen minuuttia myöhässä. Odotukset ei olleet kauhean korkealla...

Aluksi otettiin ensin yhtä suoraa putkea ja sitten kahta suoraa putkea peräkkäin. Tulikohan Dumle kerran sieltä välistä pois, kun en itse huutanut käskyä tarpeeksi aikaisin, mutta yleisesti ottaen ihan hyvin meni.

Keppejä otettiin taas ihan täysmittaisina ja hyvin meni nekin. Välillä tuli Dumlelle pieniä ajatuskatkoja, mutta pitkiä pätkiä se pujotteli ihan sujuvasti.

Ekaa kertaa otettiin nyt pöytää. Nami valmiiksi pöydälle, koiralle käsky ja pöydällä käsky istumaan. Istumisestakin palkkaa, sitten haltuunottokäskyllä alas. Enimmäkseen meni ihan hyvin, Dumle hönkäsi reippaasti pöydälle namin perässä, mutta kerran luisteli suoraan pöydän yli. Pitää jatkossa itse olla nopeana ottamassa nami pois silloin, kun koira vetää pitkäksi.

Lopuksi mentiin ottamaan ensin pelkkää hyppyä, johon lisättiin myöhemmin putketkin. Tällä kertaa Dumlellekin tehtiin namialustan kanssa tuota, etten itse päässyt sössimään hommaa viskomalla lelua huonosti tai liian myöhään. Ensin siis pelkkää hyppyä pari kertaa, sitten suora putki ja hyppy, ja lopuksi kaksi suoraa putkea ja hyppy. Kaikki nämä siis ihan suoralla linjalla ja melko lähellä toisiaan. Hiki tuli... Tarkoitus oli saada koira menemään suoraan esteeltä toiseelle pyörimättä tai vilkuilematta välissä ohjaajan perään. Useampi kerta juostiin koko pätkääkin, kunnes viimeisellä kerralla Dumle ei enää putkien välissä tainnut vilkaista minua ollenkaan ja putken ja aidan välissäkin vilkaisi ihan pikaisesti vaan. Jeeee :)

Nythän meillä on siis puolen tunnin treenit viikottain kahdelle koiralle, joten melkoista tehotreeniä tuo on!