Saatiin oikein yksityistreenit tiistaina, kun Sallin isäntä oli kotona potemassa. Tiinan ajatus siitä, että ei mentäis kovasti Sallista edelle, sisälsi valssiharjoittelua ja pisintä radanpätkää ikinä (4 estettä).

Ensin muisteltiin keppejä. Aluksi oli Dumlella virtaa vähän turhan paljon, mutta parin yrityksen jälkeen mentiin taas oikein sujuvasti. Parhailla kerroilla taisi tulla vain pari pientä ajatuskatkosta.

Sitten alettiin vääntää valssia. Ensin yhdellä aidalla (ja ihan aluksi ilman koiraakin): lelukädellä valeheitto ja hyppykäsky, jalat solmuun ja koira leluun kiinni. Sitten putki ja aita suoralla linjalla, putki+aita+valssi+putki takaisin. Lopuksi väliin vielä toinenkin aita ihan edellisen viereen, putki+aita+valssi+aita+putki. Semmoinen u-käännös-silmukka siis. (Pitäisi varmaan opetella piirtämään nuo radanpätkät, että jäisi itsellenikin muistiin.)

Dumle painelee putken niin hirmuista tahtia, etten tahdo perässä pysyä. Varsinkin, jos putki on vähänkin kaarella, ja mun pitää juosta ulkopuolella. Oli pakko jättää koira muutaman metrin päähän putkesta ja mennä itse putken kohdalle valmiiksi.. ja silti Tiinan huutaessa RIITTÄÄ! lysähdin maahan naama punaisena :)

Huomenna perjantaina menen ottamaan itsenäistä treeniä hallille. Saas nähdä. Niin, ja agirotuun kaipaillaan möllicairneja...