Kävin pyörähtämässä Hyvinkäällä mätsärissä poikien kanssa. Tarkoitus oli esittää myös työkaverin Peppi-mäyräkoira, mutta yli 9-kuinen mäykky pistettiinkin pentukehään (mulla on tässä vieressä printti tapahtuman ilmoituksesta, jossa sanotaan "pennut 4-9 kk"). En pystynyt suoriutumaan yhtä aikaa pienten punaisten kehään ja pentukehään, ja taisi isojen siniset ja pentujen sinisetkin mennä päällekkäin.

Dumle esiintyi hienosti ja pöydälläkin törötti ihan asiallisesti. Se on vaan se trimmipöytä (tai trimmaajana toimiva kasvattaja ;)) niin kamala... Sai punaisen nauhan, mutta ei sitten punaisten kehässä sijoittunut.

Elviskin yllätti olemalla Elvikseksi hirmuisen rento! Seisoi ja liikkui kehässä mainiosti siihen asti, kunnes tuomari kävi kopeloimassa. Antoi tuomarin kyllä koskea ja tunki raaputeltavaksikin (!), mutta oli kuitenkin sen jälkeen huomattavasti jäykempi ja ahdistuneempi. Tuomari sanoi tykkäävänsä kovasti, mutta parina olleella oli niin hyvät liikkeet, että Elvis sai sinisen. Eikä sitten sinisten kehässä tullut sijoitusta.

Olen kumminkin kumpaankin hurjan tyytyväinen ja luultavasti Elviskin tullaan näkemään kesällä kehissä.